Назад

Регионален натпревар по природни науки - 2020 (Природни науки) Одржан на 8/27/20

На 27.08.2020 се одржа Регионален натпревар по природни науки во организација на Македонското Биолошко  Друштво преку ZOOM платформа на кој земаа учество и нашите ученици од IV одделение. Натпреварот помина во најдобар ред и учениците ги освоија следниве награди:

1. Ана Митевска IVб - 2 награда, ментор Анета Буковалова

2. Меглена Георгиевска IVв - 2 награда, ментор Дафина Георгиевска

3. Филип Ивановски IVб - 2 награда, ментор Анета Буковалова

4. Ања Попова IVв  - 3 награда, ментор Дафина Георгиевска

5. Ангела Николовска  IVа - пофалница, ментор Драга Филовска

Учениците: Ана Митевска, Меглена Георгиевска и Филип Ивановски продолжуваат на Државен натпревар по природни науки.

Им посакуваме среќа и огромен успех.