Новости

Среќна и успешна учебна година на сите наши ученици, родители и наставници.

нашите првачиња дојдоа на првиот час.
повеќе

Прв училишен ден

Известување
повеќе

Завршна приредба на нашите првачиња

Темелите на писменоста,емпатијата и соработката се поставени
повеќе

Меѓуетничка интеграција во образовниот процес

практична реализација,заедничка соработка на повеќе наставни јазици
повеќе

Настава во природа петто одделение

проширување на знаења,дружење,забава и игра
повеќе

Проект„Биди ИН,биди Инклузивен,биди Инклудиран“

градиме инклузивно општество
повеќе

Дводневна екскурзија шесто одделение

проширување на знаењата во согласност со воспитно-образовната работа на училиштето
повеќе

Донација на литература и материјали за работа со учениците со попреченост

зголемување на квалитетот на образованието на учениците со попреченост
повеќе

Посета на НБРМ

едукативни предавања за македонските пари-банкноти и монети
повеќе

Денови на електротехника во ЕТУЦ-Михајло Пупин

нови искуства и знаења
повеќе

Учество на ТВ емисијата-Звон

Таленти од повеќе едукативни области
повеќе

Да дишеме чист воздух

Донација на садници дрвца
повеќе

Упис на ученици во прво одделение

учебна 2023-2024 година
повеќе

Работилница по повод одбележување на 60 години од Скопскиот земјотрес

" ИЗИИС за Скопје "
повеќе

Донација од книги од "Арс Ламина"

Потикнување на читањето кај учениците и на љубовта кон книгата.
повеќе

22 Април-Светскиот ден на планетата Земја

Активности со цел да се развие еколошката свест кај учениците.
повеќе

Работилница за родители

" Родителите и самодовербата кај децата "-согледување како различните родителски стилови различно влијаат врз градењето и развојот на самодовербата кај децата.
повеќе

Велигденски базар

По повод Велигденските празници во училиштето се организираше базар со изработки од нашите ученици,
повеќе

2-ри Април - Светски ден на лицата со аутизам

Аутизмот гласно зборува за тие што слушаат- "Во ред е да си различен" -"Аутизам поинаков поглед на светот"
повеќе

Улогата на социјалните медиуми во општеството

Позитивни и негативни влијанија на социјалните медиуми-поучна статија на нашата ученичка Мила Наумовска -IX г одд.
повеќе