Новости

Ѓурѓовден 2017

Одбележан патронот на нашата општина
повеќе

Македонија без отпад

Македонија без отпад
повеќе

Општински натпревар по хемија 2017

Општински натпревар по хемија 2017
повеќе

Да ги срушиме бариерите за аутизмот заедно „2-ри Април“

Работилница на тема: Да ги срушиме бариерите за аутизмот заедно „2-ри Април“
повеќе

Голем одмор

Учество на Голем одмор
повеќе

Здрава околина, здрав живот

Презентација во организација на нашата општина - Кисела Вода, „Lions Clubs International District 132" Македонија и друштвоото ПАКОМАК
повеќе

Новогодишна претстава со ученици од драмска секција од VI и IX одд

режија: Снежана Цоневска, наставник по македонски јазик
повеќе

Првачиња 2016/2017

Првачиња 2016-2017
повеќе

Приредба - Јас имам талент

Приредба - Јас имам талент
повеќе

Акција „Садница плус“

Акција спроведена на 08.05.2017
повеќе

Училишен весник ПОВИК

Училишен весник ПОВИК
повеќе

70 години Кирил

70 години Кирил
повеќе

Велигденски базар 2016

Велигденски базар 2016
повеќе