Новости

Национален натпревар „Европски квиз на пари“

за ученици од 13 до 15 години
повеќе

Националeн ден на унгарскиот народ од 15.03.2019 год.

повеќе

Еколошка работна акција

во соработка со родители на ученици од III б одд.
повеќе

Творби на тема „Езерска слика“

ученици од литературната секција од VI одд.
повеќе

Посета на музеј на илузии - Илузиум

учесници на Општински натпревар по математика oд VI до IX одд.
повеќе

„Нејзин свет, нејзини правила“ за Денот на жената

Гости во нашето училиште Македонската кошаркарска федерација
повеќе

Општински натпревар по математика

најдобрите 150 математичари од основните училишта во општина Кисела Вода
повеќе

Училишен натпревар по германски јазик

учествуваа ученици од VI до IX одд.
повеќе

Училишен натпревар по англиски јазик

ученици од V до IX одд.
повеќе

Посета во МНТ

учениците ид VII и VIII одд. на претстава „Благуна“
повеќе

Училишен натпревар по математика

Најдобрите математичари од V до IX одд.
повеќе

Aктивности на литературната секција

Учениците од шесто одделение твореа на тема: „Зимска бајка“
повеќе

Презентација со родителите од првите одделенија

Тема: „Родителите и самодовербата на децата“
повеќе

Проект - A MAGICAL INTERCULTURAL FRIENDSHIP NETWORK

ученици од IV-в и IV-г одд.
повеќе

Посета на фабрика за преработка на пластика „Пластекс“

ученици од IV-a и IV-д
повеќе

Час за кодирање

светски настан
повеќе

Општински сојуз за училишен спорт на Кисела Вода

спортски екипи
повеќе

Дабар 2018

Интернационален предизвик за промоција на информатиката
повеќе

Ноември-месец на науката 2018

нашите најмлади во светот на природните науки
повеќе

Европска недела на програмирање

EU CODEWEEK 2018
повеќе