Назад

Општински натпревар по природни науки - 2021 (Природни науки) Одржан на 4/16/21

На 16.04.2021 година online се одржа Општински натпревар по природни науки, на кој нашите ученици ги постигнаа следните резултати:

1. Сара Стоиловска IV в II награда

2. Матео Спасовски  IV в III награда

3. Јаков Јовановски IV в III награда

4. Матеј Харалампиев IV в пофалница

5. Калин Мишовски IV в пофалница

6. Марко Крстевски IV в пофалница

Ментор: Елена Бендовска

 

1. Даријан Драгански IV г III награда

Ментор: Бетка Спасовска

Учениците Сара Стоиловска, Матео Спасовски,  Јаков Јовановски и Даријан Драгански, продолжуваат на регионален натпревар кој ќе се одржи на 14.05.2021 година.